جلسه شورای راهبردی منطقهای کشورهای حوزه زبان روسی مجمع بینالمللی اساتید مسلمان دانشگاهها برگزار شد.
دکتر نجفی برزگر و حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسینی نیشابوری دیدار و گفتگو کردند.
جلسه اعضای شورای راهبردی ائتلاف جهانی حقوقدانان علیه جنایات رژیم صهیونیستی در محل مجمع بینالمللی اساتید مسلمان دانشگاهها برگزار شد.
دکتر نجفی برزگر با دکتر آرایی دیدار و گفتگو کرد.
در میان اهداف تشکیل مجمع، موارد زیر را می توان برشمرد:
1. شناسایی ظرفیت ها، ساماندهی، تقویت و پشتیبانی از فعالیت های علمی و پژوهشی اساتید مسلمان در دانشگاههای جهان.
2. ایجاد بسترهای مناسب برای تعاملات علمی و پژوهشی اساتید مسلمان درجهت توسعه و تعمیق علمی دانشگاهها در راستای ایجاد بستر لازم برای تمدن نوین اسلامی
3. بررسی و طراحی تشکیل نهادهای مورد نیاز جهان اسلام مانند سازمان تجارت بین الدول اسلامی و دانشگاه کیفری بین الدول اسلامی
4. ایجاد کرسی های نظریه پردازی بین اساتید مسلمان.
5. گسترش مشارکت های علمی و پژوهشی غیر دولتی در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی.
6. تعامل و هماهنگی دانشگاهها و نهادهای مرتبط با پژوهش در بین دانشگاههای کشورهای اسلامی.
7. کمرنگ نمودن تعصب و تحجر و خشونت ميان مذاهب اسلامى و تاکید بر نوگرائى ، سماحت ، عقلانيت، تقریب مذاهب، همگرایی و انسجام اسلامی
نتایج رتبه بندی شانگهای در سال ۲۰۲۱ منتشر شد که بر اساس آن دانشگاههای هاروارد و استنفورد از ایالات متحده امریکا و دانشگاه کمبریج از انگلستان به ترتیب رتبه های اول تا سوم را از آن خود کرده اند. ایران در این رتبه بندی با افزایش تعداد دانشگاه ها به ۱۱ عدد، صدرنشین کشورهای اسلامی است.
عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) گفت: اوضاع فعلی لبنان اتفاقی نیست و در قالب یک پروژه مشخص تعریف میشود که هدف آن کاهش قدرت و خلع سلاح مقاومت است.
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)، دوره تابستانی «نظریه مقاومت» از ١٣ تا ١۵ مرداد در این دانشگاه برگزار میشود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اولین نشست شورای سیاستگذاری سال جهانی بزرگداشت علوم پایه (۲۰۲۲) بر اهمیت و نقش علوم پایه در توسعه پایدار و پیشرفت کشور تاکید کرد.
نام شهید محسن فخریزاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است، قرار داشت.
وی دانش آموخته رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه صنعتی شریف بود. شهید احمدی روشن با سن پایین حدود 32 سال، دارای مقالات متعدد علمی در رشته پلیمر بود.
شهید مجید شهریاری، یکی از دانشمندان هستهای است که همگان او را نمادی از اقتدار علمی و توسعه فناوریهای سخت پژوهشی ایران اسلامی میشناسند.
شهید دکتر علیمحمدی در طول سالها فعالیت علمی و تحقیقاتی خود بیش از ۸۰ مقاله در معتبرترین مجلات علمی جهان به چاپ رسانده و در سال 1386 در بیست و یکمین جشنواره بینالمللی خوارزمی حائز رتبه دوم پژوهشهای بنیادی شده بود.