جلسه اعضای شورای راهبردی ائتلاف جهانی حقوقدانان علیه جنایات رژیم صهیونیستی

جلسه اعضای شورای راهبردی ائتلاف جهانی حقوقدانان علیه جنایات رژیم صهیونیستی در محل مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها برگزار شد.

جلسه اعضای شورای راهبردی ائتلاف جهانی حقوقدانان علیه جنایات رژیم صهیونیستی

به گزارش روابط عمومی مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها، جلسه اعضای شورای راهبردی ائتلاف جهانی حقوقدانان علیه جنایات رژیم صهیونیستی در محل مجمع برگزار شد. در این جلسه که با حضور دکتر نجفی برزگر و اعضای شورای راهبردی تشکیل شد پیرامون برگزاری همایش و سازوکارهای آن بحث و تبادل نظر شد.
در ابتدای جلسه دکتر نجفی برزگر درباره عملکرد مجمع و دیدگاه‌های مطرح شده در جلسه گذشته مطالب را ارائه کرد. ایشان لزوم برگزاری همایشی حول سه محور جنایت‌های جنگی صهیونیست‌ها، سایر جنایت‌های رژیم علیه بشریت و راهکاری‌های حقوقی بین المللی برای مقابله با آن را تبیین کرد.
در این جلسه دکتر ابن‌الدین، جانشین سازمان بسیج اساتید کشور از لزوم استفاده از حقوقدانان کشورهای مختلف و تشکیل یک جبهه حقوقی متحد علیه اسرائیل سخن گفت.
همچنین دکتر علیزاده، رئیس انجمن حقوق بین­‌الملل سازمان بسیج حقوقدانان با اشاره به وجود نهادهای حقوقی در کشور، وجود سازمان­‌های غیردولتی مانند کانون وکلا را ظرفیت مغتنمی برشمرد.
دکتر مومنی راد، رئیس هیئت عالی گزینش کشور شرایط کنونی را یک جنگ ترکیبی تمام عیار توصیف کرد که یکی از ابعاد مهم آن، بعد حقوقی مسئله است. وی با اشاره به سابقه جنایت­‌های صهیونیست­‌ها در فلسطین بر استفاده از تمام ظرفیت­‌های حقوقی و پیگیری جدی آن تاکید کرد.
دکتر پروینی، مشاور رئیس کمیسیون حقوقی قضایی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام به کارگیری فناوری­‌های جدید مانند هوش مصنوعی و تشکیل یک سامانه قوی بر جمع­‌آوری و انتشار مستندات مربوط به جنایت­‌های رژیم صهیونیستی را گامی مؤثر در جهت اقدام علیه جنایت­‌های صهیونیست­‌ها قلمداد کرد.
دکتر باکویی، معاون بین­‌الملل مجمع به ماهیت فرامرزی و بین­‌المللی مجمع اشاره و بر برگزاری یک همایش که خروجی آن در سطح بین­‌الملل باشد، تاکید کرد.
دکتر مظلوم، استاد دانشگاه و عضو کارگروه حقوقی مجمع نیز  با توضیح بعد حقوقی جنگ غزه  و لزوم تمرکز بر آن، جنگ حقوقی را یکی از جنبه­‌های مهم کارزار کنونی علیه رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
دکتر فرد کاردل، استاد دانشگاه و عضو کانون وکلای ایران بر لزوم انسجام، برنامه­‌ریزی و اقدام گام به گام در جهت برگزاری یک همایش بین­‌المللی موثر را تبیین کرد.