برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی، به دیپلماسی علمی فعال بین اساتید دانشگاههای کشورهای مسلمان نیاز داریم.
در دیدار دکتر جلیل دارا، سرپرست مجمع بینالمللی اساتید مسلمان دانشگاهها با حجتالاسلام و المسلمین محسن قمی، نماینده مجلس خبرگان رهبری و معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری عنوان شد.
دکتر جلیل دارا، سرپرست مجمع بینالمللی اساتید مسلمان دانشگاهها در دیدار با حجتالاسلام و المسلمین محسن قمی، نماینده مجلس خبرگان رهبری و معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری عنوان کرد: مجمع با هدف شبکهسازی و انسجام بخشی میان نخبگان و اساتید دانشگاههای کشورهای مسلمان به دنبال کمک به زمینهسازی شکلگیری تمدن نوین اسلامی از مسیر دیپلماسی علمی است.
دکتر دارا افزود: بحمدالله تفکر ناب اسلامی، ظرفیتهای بسیار ارزشمندی برای دستیابی کشورهای اسلامی به جایگاه و رتبههای بالا در همه حوزههای پیشرفت و توسعه را دارد. وجود گروههای مختلف و همکاری علمی اعضای مجمع اعم از اساتید مسلمان و غیرمسلمان که با تفکر حاکم و سلطهگر نظام سرمایهداری زاویه دارند، قدمهای خوبی را برای معرفی دستاوردهای علمی نظام اسلامی برداشته است.
وی عنوان داشت: این مجمع آماده هرگونه همکاری با نهادهای داخلی و بینالمللی است که در راستای ارتقابخشی سطح علمی و فناوری کشورهای به ویژه مسلمان، گام برمیدارند.
در این دیدار، حجتالاسلام و المسلمین قمی، ضمن تشکر از اقدامات این مجمع بر لزوم گسترش ظرفیتهای این مجمع تأکید کرد و این مجمع را نهادی خواند که میتواند باعث انسجامبخشی اساتید مسلمان گردد. ایشان بر بالفعل نمودن ظرفیتهای استفادهنشده تأکید نموده و به ویژه، نقش این مجمع را در برقراری ارتباطهای علمی و معرفی دستاوردهای علمی کشورهای مسلمان مؤثر دانست.