افزایش تبادلات علمی، آموزشی با وجود شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام

رئیس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ایجاد شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام را سبب افزایش تبادلات علمی، آموزشی و تحقیقاتی مراکز دانشگاهی کشورهای عضو به شیوه مجازی ذکر کرد که علاوه بر اشتراک گذاری توانمندی‌های موجود، زمینه انجام پروژه‌های مشترک را نیز برای اعضا فراهم خواهد کرد.

افزایش تبادلات علمی، آموزشی با وجود شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام

به گزارش ایسنا، دکتر سلیمان احمدی رییس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت ضمن اعلام این خبر  گفت: این شبکه تنها شبکه دانشگاهی است که به منظور همکاری‌های علمی و فناوری هوشمند بین ۵۷ کشور اسلامی تاسیس شده و برای تحقق عدالت در عرصه دانش و اندیشه با تعمیق و تثبیت آموخته‌ها تلاش می‌کند.

وی افزود: شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام که به اختصار CINVUنامیده میشود، یکی از شبکه‌های کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاری ‌های اسلامی با نام اختصاری کامستک ( COMSTECH) است.

رئیس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این مطلب که استادان و دانشجویان از طریق این شبکه می‌توانند به عرضه توانمندی‌های خود در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بپردازند، هدف از راه‌اندازی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام را ایجاد و تقویت ارتباط علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌های مجازی کشورهای اسلامی برشمرد .

دکتر احمدی ایجاد این شبکه را سبب افزایش تبادلات علمی، آموزشی و تحقیقاتی مراکز دانشگاهی کشورهای عضو به شیوه مجازی ذکر کرد که علاوه بر اشتراک گذاری توانمندی‌های موجود، زمینه انجام پروژه‌های مشترک را نیز برای اعضا فراهم خواهد کرد.

رئیس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از مزایای عضویت در شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام؛ به امکان جذب و تبادل دانشجو و استاد، پژوهشگر و کارشناس به منظور ارتقای میزان دانش پژوهشگران علمی و آموزشی و انتقال تجربیات تخصصی آنها در کشورهای اسلامی اشاره کرد.

به گفته وی از دیگر مزایای این شبکه میتوان به حمایت از مطالعات امکان سنجی از طریق تحلیل SWOTدر پروژه‌های مختلف(آموزشی، پژوهشی، فنی، پزشکی، صنعتی، رویدادهای استارت آپی، فن بازارها) ، ایجاد دانشگاه‌های هوشمند در کشورهای اسلامی و اعضای OIC، حمایت از طرح‌های کاربردی دانش بنیان و غنی در زمینه‌های مرتبط با دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و توسعه کشورهای اسلامی، حمایت از کنفرانس‌های تخصصی، دوره‌های آموزشی تخصصی برای تربیت نیروی ماهر و سازوکارهای پژوهشی اشاره کرد.

دکتر احمدی افزود: با عضویت در این شبکه زمینه بهره مندی از ظرفیت‌های آمایشی و پایشی رتبه‌بندی دانشگاه‌ها برای ارائه خدمات جامع به دانشگاه‌های دارای ظرفیت فراهم می شود.

رئیس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درخصوص دیگر مزایای این شبکه گفت: پس از استقرار سامانه و با همکاری بانک توسعه اسلامی، می‌توان از تسهیلات سامانه جامع ارایه خدمات به دانشجویان و استادان دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام استفاده کرد. همچنین از ظرفیت‌ بانک اطلاعاتی شبکه در توسعه ارتباطاتی با دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و دیگر کشورهای دارای فناوری آموزشی هوشمند در جهان برای شناخت ظرفیت‌ها و توسعه فعالیت‌ها بهره مند شد.

به گفته دکتر احمدی، حمایت و تجلیل از نخبگان و کارآفرینان عرصه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و بسترسازی برای رشد آنان، تعریف و حمایت نظام مالکیت فکری و معنوی محصولات آموزشی و محتواهای علمی و دانش ایجاد شده درکشورهای اسلامی و اعضای OICو بهره‌مندی کشورهای عضو CINVUاز امتیاز جدیدترین شیوه‌های آموزشی و ایجاد برنامه‌های آموزش مجازی در کشورهای خود از دیگر مزایای شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام است.

براساس این گزارش دکتر احمدی همچنین در نشستی با دکتر کریم نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی اسلام به منظور ایجاد و تقویت ارتباط علمی، پژوهشی و آموزشی دیدار و گفت و گو کرد.

در این نشست که در دفتر شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام برگزار شد، سند عضویت دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه در شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام به امضای طرفین رسید و دکتر احمدی به عضویت شورای راهبردی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام و کمیته بهداشت و درمان این شبکه در آمد.



https://www.isna.ir